Sajtóanyag

​Creppy

A Creppy a minőségi palacsintás vendéglátás országos hírnévvel bíró márkája. Messze földön elismert egyedi palacsintás fogásainkat speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

A Creppy az elérhető, igényes gasztronómia képviselője, mely partizán módszereivel és speciális fogásaival forradalmasította a vendéglátást, megbolygatva a gasztronómia tavának állóvizét. 

A Creppy éttermek valódi kulináris élményközpontok, ahol palacsintás fogásaink elvarázsolják vendégeinket.

A Creppy számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa.

A Creppy márka alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka 2014-ben munkásságával kiérdemelte az év fiatal vállalkozója díjat, melyet követően számos előadást tartott országszerte, a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének) Észak-Magyarországi regionális elnöke, valamint az Amerikai Egyesült államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója.
A Creppy és Oszlánczi Réka nevek mára szinte összefonódtak, a márkáról, illetve vezetőjéről mai napig jelennek meg elismerő cikkek, szakmai anyagok különféle sajtóorgánumokban.

Creppy PalacsintaHáz

A Creppy PalacsintaHáz az éttermi színvonalra emelt, különleges palacsintás vendéglátás egyedülálló képviselője az országban. 2006 óta irányítja egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából, az avasi pincevilág szívéből. 

Az egyedi receptúra alapján készített, nagy számú, folyamatosan frissülő, speciális palacsintás fogás miatt országos népszerűségre tett szert, melynek okát túlnyomó részben a lenyűgöző Creppy élmény adja.

A Creppy PalacsintaHáz a Creppy védett márkanevének a bázisa, bemutató étterme.

 

 
 
Creppy és a Creppy PalacsintaHáz kommunikációs és stratégiai partnere a PResston PR.
Sajtókapcsolat: info@presstonpr.hu / +36 1 325 94 88