Asztalfoglalás szabályzat

 

Asztalfoglalásokat telefonon, személyesen és online formában tudunk fogadni. 

Telefonos és személyes foglalás esetén felszolgálóink készséggel állnak vendégeink rendelkezésére és azonnal visszajelzést biztosítanak a foglalás jóváhagyásáról, vagy módosításának szükségességéről. Telefonszámunk hétfőtől vasárnapig 11-22 óra között elérhető. Személyes asztalfoglalásra nyitvatartási időben tudunk sort keríteni. 

Online asztalfoglalás esetén pincéreink értesítést kapnak a foglalásról, és minden este manuálisan ellenörzik a foglalási igényeket. Amennyiben éttermünkben tudnak helyet biztosítani a foglalást leadó vendég számára, azt jóváhagyják, amennyiben nem, a foglalás elutasításra kerül. Mind a két válaszadásról a foglalást leadó vendég e-mail címére (akár spam mappába is kerülhet az e-mail) értesítést küldünk. Amennyiben elutasításra kerül a foglalás, másik időpontért újabb online asztalfoglalást szükséges leadni, vagy személyesen, telefonon is készséggel állunk rendelkezésre. 
Online asztalfoglalási rendszerünk a manuális ellenörzés miatt tárgynapra foglalásokat nem tud felvenni, a leghamarabbi foglalási időpont a tárgynap+1 dátuma. A Creppy fenntartja a jogot, hogy teltház vagy rendkívüli esemény miatt jövőbeni időpontokat zároljon, ez által vendégeink nem tudnak az inaktív időpontokra foglalni. 

Asztalfoglalás esetén - nagyobb létszámú foglalás esetén is - kizárólag asztalt foglalunk le, teljes teremhasználatot nem tudunk biztosítani. Ez által egyéb vendégek fogadása is történhet adott az étterem adott vendégterében. 

A foglalást pontos létszámmal és időponttal tudjuk elfogadni. 

A lefoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartaniHa nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük az ételek listáját előre leadni. Ezzel nemcsak a konyhánk munkáját könnyítik meg vendégeink, de a leadott rendelés által az ételek elkészítsi idege is jelentős mértékben redukálódik. Az ételek listáját  elegendő 1 nappal a foglalás előtt leadni, melyet telefonon, e-mailben, vagy asztalfoglalás során a megjegyzés rovatban is fel lehet tüntetni. 

Az asztalfoglalással kapcsolatos bárminemű módosításra kizárólag akkor kerülhet sor, ha az külön egyeztetésre és jóváhagyásra került. A le nem egyeztetett módosításokból eredendő kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk.