Vidám Kedd Szabályzat

 

Minden hónap második keddjén VIDÁM KEDD elnevezésű akciós napot tartunk. Az akció keretén belül a megszokott különleges ételeinket 70%-os áron kínáljuk, így 30% ételkedvezményben részesítjük vendégeinket. Az ételkedvezmény minden teljesadagos ételünkre vonatkozik. A kedvezmény az étlapban feltüntetett árakból kerül levonásra, melyet a számla végösszegéből automatikusan vonunk le. Vidám keddi akciós napunk kedvezménye egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható, így a Fan Club kártya 10% palacsintakedvezménye sem érvényesíthető, ám pontjaid ugyanúgy jóváírjuk fogyasztások értéke alapján. 

A gyors kiszolgálás érdekében speciális Vidám Kedd-i étlappal dolgozunk, amiről akciós ételeket tudtok választani. Az akciós nap keretén belül egyéb ételeket nem áll módunkban elkészíteni. 

Vidám Keddi akciós napunkra előzetes asztalfoglalás szükséges, melyet telefonon, online és személyes formában tudunk fogadni. A foglalást kérjük pontos létszámmal és időponttal megadni szíveskedjetek. Számítunk a pontos érkezésetekre, ugyanis a legfoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartani. Ha nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük az ételek listáját előre leadni szíveskedjetek, melyet Vidám Keddi étlapunkról választhattok ki. Az ételek listáját elegendő 1 nappal a rendezvény előtt leadni, melyet telefonon (0670-3743671), e-mailben (palacsintahaz@creppy.hu), vagy asztalfoglalásotok során a megjegyzés rovatban is feltüntethettek. 
Vidám Kedden az asztaltársaságok számláját nem áll módunkban külön szedni. Áfá-s számlaigényeket kérjük az érkezéskor bejelenteni.