Otthoni különlegesség

Úgy döntöttem, hogy különlegessé teszem picit a mai estét, feldobom a hétköznapok monotóniáját. Titokban felhívtam a Creppynél a barátaimat és rendeltem egy igazán különlegesnek ígérkező vacsorát. Biztos vagyok abban, hogy a szervezkedésem nem vész kárba, tuti, hogy osztatlan sikert aratok. Egyszerűen nem nyúlhatok mellé egy ilyen palacsintás menüsorral és mellyel színesebbé tudok tenni egy hétköznap estét is akár.

Véleményem szerint igenis szükségünk van a különlegességre úgy hétköznapokon, mint ünnepeinkkor vagy ha éppen szabadnapunkat töltjük. A különlegesség kiszakít az egyhangúságból, meg tudja mutatni bármikor számunkra, hogy igenis ki kell élvezni az elérhető örömöket, megérdemeljük azt, hogy olykor olyat együnk, igyunk, tegyünk, melytől valóban egyedinek érezhetjük magunkat. Néha ki kell álljunk a sorból, fel kell emelni a fejünket, hogy meglássuk azokat a csodákat, melyek körülöttünk vannak, hogy meghalljuk a különlegesség hívását. Bele kell szippantanunk olyan illatokba, melyeket egyébként észre sem vennénk, meg kell ízlelnünk olyan ételeket, melyek nem mindennaposak számunkra. Ez rendkívül előrevivő tud lenni, olyan pozitív töltettel ruházhat fel, mely extra energiával megtöbbszörözheti erőnket, hozzáállásunkat.

Ezt tudja nyújtani a Creppy, palacsintáival otthon tudjuk learatni a babérokat egy isteni vacsoráért, saját étkezőasztalunk mellett érezhetjük magunkat sztárnak. Szerintem ma sem fogok csalódni és csalódást okozni.