Turisztika magazin 2020.június

A Cereppy a minőségi palacsintás vendéglátás országos hírnevével bíró márkája. Messze földön elismert egyedi palacsintás fogásainkat speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával kínáljuk. 

A Creppy az elérhető, igényes gasztronómia és a palacsintaművészet kivételes képviselője. Olyan kuriózumok kaphatóak nálunk, mint a mustáros csirkemell ropogós baconnel és füstölt sajttal zöltve, palacsintabatyuba töltve, rántva, vagy vörösboros marhapörkölt ropogós zöldséges palacsintatekercsekkel hűs juhtúróval és szalonnatepertővel tálalva. Ha pedig egy különleges desszertpalacsimtára vágysz, abban sincs ellenfelük. A Creppy éttermek valódi kulináris élményközpontok, ahol palacsintás fogásaink elvarázsolják vendégeiket.

 

Creppy PalacsintaHáz Miskolc

A Creppy PalacsintaHáz Miskolc az éttermi színvonalra emelt, különleges palacsintás vendéglátás kivételes képviselője az országban. 2006 óta irányítja egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából, az avasi pincevilág szívéből. Az egyedi receptúra alapján készített, nagy számú, folyamatosan frissülő speciális palacsintás fogás miatt országos népszerűségre tett szert, melyek okát túlnyomó részben lenyűgöző Creppy-élmény adja. A Creppy PalacsintaHáz Misolc a Creppy védett márkanevének a bázisa, bemutató étterme.

Creppy PalacsintaBistro Debrecen 

A Creppy PalacsintabIstro Debrecen 2019 novemberében nyitotta meg kapuit, mely a Creppy koncepciójában meghatározott szigorú minőségbiztosítási elvek alapján, a Creppy-palacsinták különlegességének szellemében kápráztataja el vendégeit Kelet-Magyarország legnagyobb Városában Debrecenben. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen a kivételes Creppy-élményt adja át a Creppy első franchise-egységeként egy varázslatos helyszínen, Debrecen a Nagyerdőben.

Creppy PalacsintaBistro Gyula

A Creppy következő mérföldkövét Guyla teszi le az év augusztusában, amikor is megnyitja kapuit a következő franchise-ettermünk, a Creppy PalacsintaBistro Gyula a népszerű fürdővárosban, Békés megyében. Ezzel Gyula palacsintarajongói és a városba látogató vendégek is átélhetik a Creppy egyedülálló élményét, a Creppy-palacsinták különlegességét.