Creppy: a világ legjobbjai között

Miért előnyösebb ez a terjeszkedés , mint a saját üzletekből álló hálózat?

Tapasztalatunk szerint franchise Magyarországon gyerekkorát éli, amelyben ugyanúgy van lehetőség is, mint kihívás. Ugyanakkor látványos fejlődést mutat, egyre népszerűbbé válik a vállalkozás iránti érdeklődők, vagy már jelenleg is vállalkozással foglalkozók körében, tekintettel a jelentős csökkentett kockázatra, illetve a kiszémítható megtérülésre és jövedelmezőségre. Természetesen a koncepció kidolgozását megelőzően én is mérlegeltem a vezetői csapattal a lehetőségeket, és ennek során arra jutottunk, hogy a nem érdemes szétszaggatni magunkat. A franchise-rendszer keretében független vállalkozók üzemeltetik saját Creppy egységeiket. Ezekhez biztosítjuk a márkahasznélati jogot, a teljes know-how-t és folyamatosan támogatást, oktatást, valamint minőség-ellenőrzést.

Mitől más, mitől jobb a Creppy franchise-koncepció nemzetközi megítélés alapján? A nemzetközi díjakat kiosztó bírák mi mindent láttak újdonságnak egy hagyományosnak mondható franchise-zal szemben ? 

A Creppy egyediségét az adja, hogy művészi szinten alkotja palacsintás ételkülönlegességeit, és ezeket éttermi színvonalon, egyedi szervizzel kínál vendégeinek.Nem csupán egy kiválló étterem és egy remek palacsintázó a Creppy, hanem maga a palacsintás vendéglátás Disneylandje! Művészi fogásainknak nincs konkurenciája, a kifogástalan kiszolgálás pedig elvárás.Ezen kívül pedig részletesen kidolgozzuk, precíz üzemeltetési, oktatásiés ellenőrzési rendszer, valamint innovatív technológiák iránt elkötelezettsége üzleti szempontból is rendkívül meggyőző.

Mennyi Creppy tid eltartani Magyarország?

Részletes területi szabályozásunk van, amelynek alapján a megyeszékhelyeken, illetve nagyobb városainkban tud nyereségesen üzemelni egy-egy Creppy egység. Kisebb városokban, turisztikai központokban pedig Creppy Streetfood lehet a nyerő.

Egy magyar vállalkozó tud-e külföldön Creppyt nyitni, vagy inkább helyiekkel szeretnének dolgozni? 

Terjeszkedési tervünk lépcsőzetes szabályrendszer szerint épül fel. Eszerint először Magyarországon belül szeretnénk nyitni 2-5 egységet, majd ezután lépnénk ki külföldre, ott is első körben a szomszédos országokba. Majd jöhet Európa többi része, ahonnan már nincs megállás.

Milyen beruházási öszegekkel, és milyen megtérüléssel számolhat egy partner?

A Creppy franchise-rendszere 5 elérhető verzióban kínálja üzleti modelljét leendő partnerei számára. A havi díjakat az nettó árbevételből kell számolni, tőkeigány pedig becsült összeg.

TÍPUS TŐKEIGÉNY BELÉPÉSI DÍJ HAVI DÍJ MEGTÉRÜLÉS
Étterem 50.000.000Ft 3.000.000Ft árbevétel 5%-a 60 hónap
Bistro 25.000.000Ft 3.000.000Ft árbevétel 5%-a 44 hónap
Streetfood local 15.000.000Ft 3.000.000Ft árbevétel 5%-a 42 hónap
Streetfood Truck 15.000.000Ft 3.000.000Ft árbevétel 5%-a 30 hónap
Creppy Sweet pult 4.000.000Ft 1.000.000Ft 50.000Ft 12 hónap