Creppy PalacsintaHáz - 11 év

A tegnapi zárást követően – a Creppy szülinapjának előestéjén – jó szokásomat megtartva kiültem a Creppy PalacsintaHáz tetejére egy Toffee palacsintával és gondolkodóba estem.

Eltelt 11 év. 11 éve ugyanitt ültem és gondolkodtam, hogy milyen lesz. Gondolkodtam, hogy fog-e változni valami. Néztem a kihalt utcákat, az avasi pincesorok szellem világát és azon morfondíroztam, hogy ezt érdemli-e ez az egyedülálló környék.

Most 11 év távlatából azt hiszem, kijelenthetem, hogy a következő délben elindult valami. No, nem látszott először túl sok változás, de a tény, hogy megnyitott a PalacsintaHáz az avasi pincék között, sugallta azt, hogy ezzel elindul egy történet.

Ma már elmondhatjuk, hogy a fejlődés története kezdődött aznap, 2006. Október 20-án. 11 év során rengeteg kalandot éltem át az időközben Creppy PalacsintaHázzá fejlődött étteremmel, amit mára az emberek a környék legkülönlegesebb és egyik legnépszerűbb vendéglátó egységeként ismernek. Rengeteg díjat, elismerést kaptunk, sok tízezer vendéget szolgáltunk ki az elmúlt évek során. A Creppy pedig országos ismertséggel bíró, a palacsintás gasztronómia márkanevévé nőtte ki magát. Persze megküzdöttünk sok kihívással, leküzdöttünk számos problémát is, ahogy én is megküzdöttem a magam csatáit, legyen szó utazásaimról, vagy akár harcaimról ősellenségemmel, Devilajossal és társaságával.

Velünk együtt fejlődött az avasi pincék világa is. Ma egész más panorámát látok innen a Creppy PalacsintaHáz tetejéről. A város most is itt fekszik előttem, de az utcákon élet van, emberek sétálnak a pincék között, megújulnak a borházak, rendezvények szerveződnek. Egyszóval együtt fejlődtünk az avasi pincék világával, sokat tettünk hozzá ahhoz, hogy újra indítsuk az életet a városnak ezen a lenyűgöző, egyedi pontján. Mindamellett a Creppy PalacsintaHáz a város egyik fő turisztikai vonzereje lett.

Szóval, büszkén ültem tegnap este a Creppy PalacsintaHáz tetején és élvezettel majszoltam az egyik legnépszerűbb palacsinta desszertemet. Mert büszke lehetek a Creppyre, a csapatunkra és az egész koncepcióra. Mindamellett elmondhatom, hogy a jövő csak most kezdődik, a Creppy az elkövetkezendő években – amellett, hogy elsődleges célja a lehető legmagasabb színvonalat biztosítani vendégeinek – sokszor fog hallatni magáról … nemcsak a környéken!