Palacsinta Patrik 2019

Hagyományörző jelleggel fogyasztottam az év egyik utolsó estéjén Toffee palacsintámat, miközben számot vetettem az elmúlt esztendő történéseiről.

Nagyon pörgős, eseménydús évet tudhatok magam mögött. Voltak nagy kihívások, óriási sikerek és ... eszméltelen palacsinta partik!!! De nézzük sorjában:

Az évet majdhogynem Las Vegasban kezdte a Creppy, ahol a nemzetközileg elsimert franchise nagyágyúk előtt mutatkozhattam be én is, mint a Creppy kabalája!

Ezután jöttek a bulik, a fergeteg partik minden mennyiségben, kedvenc palacisnta barátaimmal ...

Felavattuk 2019 rendkívülire sikerült Avas palacsintáját, és Rékával átvettem a város által alapított lokálpatrióta Weidlich-díjat, a Fekete kutyát!

Teljes gőzzel végignyomtunk egy szezont a Creppy Streetfood Truckkal ...

És maximális erőbedobással építettük a hamarosan átadásra kerültő multifunkcionális palacisnta központot, a Creppy Centert!

Aztán persze egy sor újabb móka is volt ...

Meg természetesen kalandozásból és sztorikból sem volt hiány ...

Ősszel pedig megnyitottuk a Creppy első franchise éttermét Debrenceben, a Creppy PalacsintaBistro Debrecent!

Szóval, rengeteg minden történt, hatalmas dolgok mentek végbe a Creppy és az én életemben is! Ami azonban a legfontosabb, hogy ez csupán a kezdete volt az útnak. Érzem, hogy még nagyobb dolgok, még dinamikusabb fejlődés áll előttünk, ezért óriási lelkesedéssel várom a 2020-as esztendőt. Remélem Ti is így vagytok vele, kedves palacsinta-rajongó barátaim!

Palacsintában gazdag, Creppy új évet kívánok mindenkinek!!!