×

Creppy sztori

A Creppy a minőségi palacsintás vendéglátás országos hírnévvel bíró márkája. Messze földön elismert egyedi palacsintás fogásainkat speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

A Creppy az elérhető, igényes gasztronómia képviselője, mely partizán módszereivel és speciális fogásaival forradalmasította a vendéglátást, megbolygatva a gasztronómia tavának állóvizét.

A Creppy éttermek valódi kulináris élményközpontok, ahol palacsintás fogásaink elvarázsolják vendégeinket.

 

A nemzetközi szinten is egyedülállónak számító gasztronómiai különlegességet nyújtó Creppy, egy családi vállalkozásból indult 2006-ban, Miskolcról. Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Creppy mára egy sikeres franchise márkává nőtte ki magát, amit jelenleg a világ 20 legígéretesebb innovatív franchise vállalkozása között tartanak számon.

Több, mint 15 éve, hogy először nyitotta meg kapuit a Creppy PalacsintaHáz és ezzel egyidőben indult hódító hadjáratára a Creppy márkanév is. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa, amelyeknek köszönhetően Észak-Magyarország legjobb éttermei között is számon tartják. 2019-ben Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, majd pedig megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését, a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat. 

Az étterem felvirágozásával és a vendégek gyarapodásával együtt lassanként az élet is kezdett visszatérni a miskolci avas pincéinek zegzugos világába, amelynek köszönhetően az ide látogatók és a helyiek újra felfedezhették a térség valódi értékét és szépségét. Az országos szinten rendkívül nagy népszerűségnek örvendő márkanév minden kezdeti elvárást túlszárnyalva mostanra pedig már azt is elérte, hogy a Miskolcra érkező hazai és külföldi turisták kifejezetten a Creppy egyedülálló palacsintái miatt vegyék úticéljukba a települést.

Creppy PalacsintaHáz Miskolc

A Creppy PalacsintaHáz az éttermi színvonalra emelt, különleges palacsintás vendéglátás egyedülálló képviselője az országban. 2006 óta irányítja egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából, az avasi pincevilág szívéből. Az egyedi receptúra alapján készített, nagy számú, folyamatosan frissülő, speciális palacsintás fogás miatt országos népszerűségre tett szert, melynek okát túlnyomó részben a lenyűgöző Creppy élmény adja. A Creppy PalacsintaHáz a Creppy védett márkanevének a bázisa, bemutató étterme.

 

Creppy PalacsintaCenter Miskolc

Magyarország legnagyobb palacsintaközpontjaként ismert Creppy Center nem más, mint egy multifunkciós vendéglátóközpont. A régió legújabb és egyik legkülönlegesebb rendezvényházaként funkcionál, ahol akár 150 főre is alkalmas eseményeket, családi és baráti összejöveteleket, üzleti eseményeket exclusive környezetben palacsintás ételsorral felejthetetlenné tehetünk. 
Mindamellett a Creppy Center a Creppy étteremhálózat oktató- és logisztikai központjaként is szolgál, támogatva franchise partnereinket, valamint a Creppy házhozszállítási üzletágának termelési bázisa is. 

 

 

Név a brand mögött: Oszlánczi Réka

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, 2019 februárban pedig a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak Magyarországi regionális elnöke.

 „Az én fő feladatom a Creppy rendszerszintű működtetése, ami hasonló egy zsonglőr mutatványhoz, mely során több tányért pörgetek pálcákon és mindet mozgásban kell tartani ahhoz, hogy a Creppy élmény teljes legyen a vendégek számára. Ebben a remek szakemberekből álló csapatunk sokat segít” - Oszlánczi Réka.